Новини

До уваги хмельничан! З 7 по 9 січня очікується ускладнення погодних умов

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології, після тривалої теплої погоди у зв’язку з переміщенням циклону з південного-заходу та вторгненням холодного арктичного повітря впродовж 7-9 січня у місті Хмельницькому та області очікується ускладнення погодних умов:

7 січня - сніг, мокрий сніг. 8 січня вночі сніг, вдень невеликий сніг. Місцями хуртовини. На дорогах ожеледиця та снігові замети. Місцями пориви вітру 15-20 м/с. Температура повітря 7 січня впродовж доби 1-6°морозу. 8 січня зниження температури повітря вночі 10-15° морозу, вдень 7-12° морозу. 9 січня припинення опадів та подальше зниження температури повітря вночі до 13-18° морозу, денна температура істотно не зміниться. Ускладнення погодних умов відповідає I рівню небезпечності (жовтий).

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!