Новини

Працівники культури Хмельницького зробили свій внесок у наближення перемоги

У день працівників культури та майстрів народного мистецтва, 9 листопада, була оголошена нова культурна благодійна акція «Свій для свого в ЗСУ». Збір коштів цього разу спрямований на допомогу працівникам культури закладів міста, рідним наших працівників, які були мобілізовані та зараз захищають нашу можливість жити і працювати на благо Хмельницької громади.

Разом ми зробили неймовірну справу: зібрано 245 тис. 561 грн (це одноденний заробіток кожного працівника та благодійні кошти під час культурно-мистецьких заходів).

На потреби наших захисників, які включають теплі речі та взуття, засоби гігієни та обігріву в екстремальних військових умовах, технічне обладнання, рації та планшети, ремонт автомобіля тощо використано 143 тис. 485 грн. Необхідну амуніцію та обладнання отримало 17 військовослужбовців, які є на передовій. Посилки вже відправлені за адресатами.

Працівники культури міста зробили свій внесок у наближення перемоги!

Щиро дякуємо всім, хто долучився до благодійної акції і підтримав воїнів ЗСУ!

Свій – за своїх, що виборюють мир рідній землі! Свій – для свого в ЗСУ!

Але наш збір продовжується, робота триває, бо нашої допомоги чекають ще 33 захисники з різних закладів культури.

 

За інформацією

Управління культури і туризму

Хмельницької міської ради

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!