Рішення виконавчого комітету

від 14.12.2023 року № 1541 "Про вибуття ... з прийомної сім’ї ..."

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ
від 14.12.2023 року № 1541

Про вибуття ... з прийомної сім’ї ...

 

Розглянувши заяви прийомних батьків ..., вихованців прийомної сім’ї ...., про вибуття з прийомної сім’ї у зв’язку з досягненням повноліття, закінченням навчання та бажанням проживати окремо, керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», постановою Кабінету Міністрів України від  26.04.2002 р. № 565 «Про затвердження Положення про  прийомну сім’ю», виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Вважати ..., таким, що вибув з прийомної сім’ї ..., у зв’язку з досягненням повноліття.
  2. Вважати ..., таким, що вибув з прийомної сім’ї ... у зв’язку з досягненням повноліття.
  3.  Припинити дію договору про влаштування дітей на виховання та спільне проживання у прийомну сім’ю від 25.11.2022 р. № 1 стосовно осіб, вказаних у пунктах 1, 2 рішення, у зв’язку з досягненням ними повноліття.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Михайла Кривака.

 

Міський голова Олександр СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!