Новини

Відбулася традиційна пряма телефонна лінія «Міська влада відповідає»

Впродовж години секретар міської ради Віталій Діденко спілкувався з мешканцями Хмельницької громади.

Питання, з якими звертались стосувались роботи різних служб. Також порушувались питання роботи комунальних служб міста, зокрема КП «Спецкомунтранс», КП «Міськсвітло» тощо.

Так, мешканка мікрорайону Виставка звернулася з пропозицією змінити графік руху, у ранкові години, автобуса, який курсує за маршрутом №3 до кладовища у мікрорайоні Ракове. Нагадаємо, від сьогодні автобусний маршрут № 3, відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради, працює за зміненим маршрутом сполученням: «Озерна – Ракове».

Як завжди, мешканці громади не оминули увагою питання переходу храму з УПЦ МП на ПЦУ.

«Це питання має вирішувати релігійна громада. Віряни мають зібрати релігійні збори і прийняти рішення про перехід з РПЦ МП у підпорядкування Помісної Православної Церкви України», - зазначив секретар міської ради Віталій Діденко, спілкуючись із заявницею.

Жителі села Черепова, які звернулися на телефонну лінію, порушили питання щодо ремонту дороги по вул. Центральній, відновлення вуличного освітлення та автобусного сполучення.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!