Новини

Хмельницькі школярі відкривають для себе нові види спорту

Днями на базі Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва провели теоретичну частину семінару для вчителів фізкультури закладів освіти міської територіальної громади.

Практичні навички вчителі удосконалювали в спортивному залі ДЮСШ №3, опановуючи методику й практику, правила змагань із таких модулів навчальної програми як флорбол, доджбол, бадмінтон, регбі-5, петанк та корфбол.

Але ж усім зрозуміло, що ці спортивні дисципліни призначені насамперед для учнів. Тому вчора вчителі 12 закладів освіти прийшли до ДЮСШ №3 вже не самі, а з учнями 4-5 класів.

Діти з захопленням знайомилися з новими для них видами спорту. Вони змагалися в командних іграх, вчилися правильно володіти спортивним інвентарем і виконувати складні вправи.

За інформацією Департаменту освіти та науки

Хмельницької міської ради

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!