Новини

Цілодобова допомога пенсіонерам

Відділення денного, цілодобового тимчасового перебування Хмельницького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) працює з березня 2021 року. За цей період послугами відділення скористалися понад 300 пенсіонерів. Тут для пацієнтів обладнали 14 ліжко-місць, забезпечують харчуванням і цілодобовим доглядом. Окрім того, допомагають і з реабілітацією після інсультів чи оперативних втручань.

«У відділенні можна перебувати до трьох місяців, відповідно до положення, затвердженого сесією Хмельницької міської ради. Для того, щоб потрапити у цілодобове відділення, потрібно взяти довідку від сімейного лікаря про те, що людина може перебувати в колективі і у неї відсутні інфекційні хвороби. Зазвичай родичі беруть таку довідку. У разі потреби, ми можемо допомогти з транспортуванням людини для поселення у відділення цілобового догляду», - розповів директор Хмельницького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Дмитро Старцун.

Докладніше – у сюжеті МТРК «Місто».

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!