Новини

Відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб

Відбулося засідання Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб, під час якого обговорили та внесли пропозиції щодо змін та доповнень до Статуту територіальної громади міста Хмельницького та нормативно-правових актів, що регулюють порядок участі жителів Хмельницької міської територіальної громади у вирішенні питань місцевого значення стосовно внутрішньо перемішених осіб.

У розробці пропозицій до Статуту, які стосуються участі внутрішньо переміщених осіб в прийнятті рішень та житті громади, яка стала їх тимчасовою, або постійною домівкою, беруть активну участь громадська організація «Громадська ініціатива Луганщини» та благодійна організація «Благодійний Фонд «Стабілізейшн суппорт сервісез».

Також, за ініціативи керуючого справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Юлії Сабій, заплановані робочі зустрічі щодо розроблення плану оздоровлення дітей внутрішньо переміщених осіб на 2024 рік.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!