Новини

Соціальні працівники підвищують кваліфікацію

Одним із важливих питань діяльності територіального центру є виконання заходів із підвищення кваліфікації надавачів соціальних послуг. В рамках проекту «Психосоціальна і емоційна підтримка та поліпшення громадських служб психічного здоров’я», який реалізує Асоціація інноваційної та цифрової освіти, завдяки Агенству США з міжнародного розвитку (USAID), пройшли навчання працівники територіального центру.

Сьогодні в актовій залі установи вручили сертифікати групі соціальних робітників, які успішно пройшли курс «Психосоціальна підтримка для дорослих». Майже 90% працівників відділення соціальної допомоги вдома мешканцям ХМТГ завершили навчання в рамках проекту. Здобуті знання працівники будуть використовувати у своїй роботі.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!