Новини

Міський голова Олександр Симчишин зустрівся із делегацією з міста-партнера Прага-6

До Хмельницького прибули мер міського району Прага-6 Якуб Старек, заступник мера з питань освіти Маріана Чапкова, заступник мера з питань культури та розвитку нерухомості Петр Прокоп та радник з питань транспорту Ондржей Матей Грубеш.

«Ми щиро вдячні, що ви невдовзі приймете 75 діток наших полеглих Героїв, а також дітей тих, хто пропав безвісти чи в полоні. Розуміємо, що в них ніколи не буде повноцінного дитинства. В боргу перед ними, тому маємо робити максимум, щоби хоч трохи їх психологічно реабілітувати та показати, що ми цінуємо подвиг їхніх батьків», - зазначив Олександр Симчишин.

Також міський голова подякував за технічну допомогу для оборони нашої країни та політичну позицію щодо війни.

Представники Праги-6 поспілкувалися із керівниками підрозділів міської ради щодо майбутнього співробітництва у галузях транспорту, освіти тощо.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!