Новини

В День Незалежності України у Хмельницькому вшанували Героїв, які віддали життя в боротьбі за нашу державу

Сьогодні в Хмельницькому хвилиною мовчання вшанували усіх, хто віддав життя в боротьбі за Незалежність Української Держави. Біля Меморіалу пам’яті Героїв Небесної Сотні і учасників АТО та біля пам’ятника Героям Небесної Сотні вшанували українців, які віддали власне життя за незалежність нашої країни.

Уже другий рік поспіль ми відзначаємо День Незалежності України в стані повномасштабної війни і кращі сини та доньки українського народу виборюють українську незалежність та майбутнє. Маємо усвідомлювати ціну суверенітету нашої держави.

Квіти до Меморіалу пам’яті Героїв Небесної Сотні та учасників АТО та пам’ятника Героям Небесної Сотні поклали представники влади міста та області, члени чеської делегації з партнерського міського району Прага-6, сім’ї загиблих Героїв, учасники Революції Гідності та російсько-української війни, хмельничани.

Пам’ятаймо кожного, хто заплатив найвищу ціну в боротьбі за незалежність та суверенітет Української Держави.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!