Новини

Маленькі українці презентували свої малюнки з нагоди Дня Державного Прапора України

Щорічно, 23 серпня, відзначається День Державного Прапора України. Український прапор – сьогодні це справжній символ боротьби і незламності країни, національної єдності, честі та гідності! В усьому світі синій та жовтий кольори нашого стяга уособлюють сміливість, незалежність, демократичні цінності й найкращі чесноти, властиві мужньому українському народові.

З нагоди Дня Державного Прапора України в Рекреаційному центрі «Берег надії» провели конкурс малюнків «Мальовнича Україна».

Дружня атмосфера та спільна ідея об’єднували майданчик для малювання. Юні художники висловлювали своє бачення та розуміння теми. Долучилися до творчого процесу і старші члени сімей.

Мета заходу - прищеплення любові до України, ознайомлення з історією національних свят, національних символів, адже важливо формувати у маленьких українців почуття любові та патріотизму до Батьківщини.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!