Новини

Відбулась чергова зустріч з місцевим бізнесом

Продовжуємо знайомитись з хмельницьким бізнесом!
 
Заступник міського голови Микола Ваврищук відвідав приватну виробничо-комерційну фірму «БДЖІЛКА».
 
За такою веселою легкою назвою, насправді стоїть потужне, прогресуюче підприємство, з надскладними процесами та величезною автоматизованою технікою.
 
Історія компанії почалася в 1995 році з організації майстерні з ремонту та модернізації Хмельницьких термопластавтоматів.
 
З 2000 року підприємство надає послуги з проектування та виготовлення прес-форм.
 
ПВКФ «Бджілка» спеціалізується на виготовленні гарячеканальних багатомісних прес-форм, проектуванні та виготовленні прес-форм власного виробництва, постачанні термопластавтоматів, чиллерів, бункерних сушарок, завантажувачів, дробарок, термостатів, конвеєрних ліній та іншого обладнання для лиття пластмасових виробів.
 
Компанія є офіційним представником і сервісним центром в Україні таких провідних виробників обладнання як: Chen Hsong Machinery, Asian Plastic Machinery, DME, Industrial Frigo.
 
Незважаючи на важкі для бізнесу часи, керівництво зорієнтоване на масштабування потужностей та розширення асортименту, активно допомагає ЗСУ та співпрацює з релокованими підприємствами своєї галузі.
 
"ПВКФ Бджілка - це постачання і обслуговування термопластавтоматів, виробництво прес-форм та виробів з пластмаси. А ще Бджілка - це постійний рух вперед у бізнесі, бажання вдосконалюватися та допомогу ЗСУ.
 
Мав змогу відвідати підприємство і поспілкуватися з керівником Миколою Гесалем. Підприємство працює з 1995 року, забезпечує роботою понад 4 десятки хмельничан і ВПО, справно сплачує податки і має плани розширювати діяльність.
 
Обговорили проблеми, з якими зіштовхується бізнес. Кілька питань спільно відпрацюємо, аби допомогти бізнесу далі розвиватися.
 
Дякую усім представникам бізнесу за роботу і сплату податків у цей складний час!" - написав заступник міського голови Микола Ваврищук на власній сторінці у мережі "Фейсбук".

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!