Новини

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

«Відбулося засідання виконавчого комітету. Розглянули 38 питань.

- Вчергове відкоригували бюджет. Передбачаємо майже 80 млн грн на підтримку військових частин, що базуються у Хмельницькому. Задовольняємо всі подані запити. Лише за цей час усі програми підтримки війська, родин Героїв, військових і тд буде профінансовано на майже 400 млн грн. Крім цього, ще 500 млн грн ми на півроку перераховували Міноборони через військові облігації. Зарезервували ще понад 50 млн грн, які будуть розподілятися між військовими частинами.

- Традиційно виділили одноразову матеріальну допомогу (76 мешканців на 332 тис. грн). Також матеріальну допомогу надали 9 домогосподарствам, що постраждали від російської атаки (сума 157 тис.грн).

- Проголосували за передачу гуманітарної допомоги.

- Передбачили видатки на поховання наших Героїв.

- Прийняли 101 млн грн субвенції на придбання житла для учасників російсько-української війни з 1 та 2 групою інвалідності, а також для внутрішньо переміщених осіб із інвалідністю.

Працюємо далі…

Тримаймо стрій!» - написав Хмельницький міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі «Фейсбук».

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!