Новини

Олександр Симчишин зустрівся з медичними працівниками громади напередодні професійного свята

Олександр Симчишин зустрівся з медичними працівниками громади напередодні професійного свята, яке тепер відзначатиметься 27 липня.

«Дев’ять років наша медична галузь працює в умовах війни. Два роки ми переживали пандемію коронавірусу. Тут своє поле бою – за здоров’я і життя пацієнта. Пріоритети змінилися, медзаклади отримують все більше і більше фінансування. Інакше не можна, бо тільки у наших установах за попередній рік лікувалися більше тисячі поранених бійців. Маємо забезпечувати комфорт, якісну послугу і для них, і для решти мешканців громади.

Жоден лікар не може виконувати свою роботу професійно, якщо не має для цього відповідного обладнання. Саме тому наші медичні заклади оновлюються, ремонтуються – навіть зараз постійно відбуваються зміни».

Міський голова вручив кращим медичним працівникам подяки та подарунки.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх полеглих у боротьбі за Україну, серед яких багато медиків.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!