Новини

Триває командно-штабне навчання з органами управління цивільного захисту щодо готовності до виконання завдань за призначенням

На Хмельниччині під керівництвом ДСНС України триває триденне командно-штабне навчання щодо готовності до виконання завдань за призначенням, яке розпочалося 20 червня. Це перше навчання, яке проводиться у форматі онлайн.

Основна мета – удосконалення практичних навичок та досягнення злагодженості в роботі органів управління цивільного захисту з питань організації та здійснення заходів із захисту та підтримання життєзабезпечення населення.

Відповідно до плану навчань, 20 червня провели позачергове засідання комісії ТЕБ і НС, у якому взяли участь члени обласної комісії з питань ТЕБ і НС, керівники спеціалізованих служб цивільного захисту, начальники районних військових адміністрацій, міські, селищні, сільські голови. Учасники навчань відпрацьовували роботу штабу з ліквідації надзвичайної ситуації та комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо умовного подолання наслідків активного циклону, що пройшов територією області.

Сьогодні, другого дня командно-штабного навчання, під керівництвом першого заступника голови комісії техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Хмельницької міської ради Василя Новачка проведено онлайн-навчання, під час якого члени комісії відпрацювали алгоритм дій та заходи реагування для ліквідації умовної надзвичайної ситуації, що сталася у місті Хмельницькому.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!