Новини

У котельні на вулиці Бандери встановили нові твердопаливні котли

У Хмельницькому триває активна підготовка до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років, протягом якого Комунальне підприємство «Хмельницьктеплокомуненерго» модернізує котельні та центральні теплові пункти, виконує регламентні роботи. Зокрема у котельні, що знаходиться на вулиці Бандери, встановили 3 нових твердопаливних котли.

«Готуємось до зими. Замінюємо старі твердопаливні котли на котельні, що на вулиці Бандери. Замість двох старих ставимо три нових. Потужність нової твердопаливної котельні збільшиться з 2 до 5 МВт. Дякуємо Захисникам і платникам податків за можливість працювати і готувати інфраструктуру до зими. Дякую комунальникам за плідну і результативну працю!» - написав заступник міського голови Василь Новачок на власній сторінці у мережі Фейсбук.

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!