Новини

Делегації дітей та молоді Хмельницького зараз перебувають в Штутгарті

В рамках партнерства між містами Хмельницький та Штутгарт навчально-виховний комплекс №2 та гімназія імені Ебергарда-Людвіґса підписали угоду про співпрацю. Мета - популяризація європейської ідеї та зміцнення німецько-української дружби. Підписана угода дозволить співпрацювати у проектах з соціальних питань, проводити учнівські обміни та зустрічі, вчителі також контактуватимуть та ділитимуться досвідом.

«Наші діти вже починають втілювати спільні проекти з німецькими однолітками.

Паралельно проходить молодіжний форум, де наші старшокласники мають змогу спілкуватися з представниками Великої Британії, Франції, Німеччини.

В середу розпочнеться форум урбаністики, який теж відвідають представники нашого міста.

На усіх рівнях нагадуємо про війну України за власну незалежність. Дякуємо європейцям за підтримку!», - розповів заступник міського голови Микола Ваврищук на власній сторінці у мережі фейсбук.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!