Новини

Олександр Симчишин про роботу на міжнародному фронті

"Черговий плідний день на міжнародному фронті!
 
Мав онлайн-зустріч з новим керівництвом нашого міста-побратима Шеффілда із Великобританії. Подякував за підтримку України, проінформував про ситуацію станом на зараз. Минулого місяця Шеффілд на високому рівні провів низку заходів до Євробачення в українському стилі, популяризуючи саме наше місто. До слова, участь в заходах тоді взяла наша Марина Круть. Цього місяця заходи подяки Великобританії ми проведемо у Хмельницькому.
Домовилися про співпрацю між нашими школами та медичними закладами.
 
Далі так само онлайн взяв участь у Генеральній асамблеї Асоціації міст-володарів Призу Європи. На тепер у складі Асоціації вже понад 60 міст з усієї Європи. Засідання відбувалося у французькому Нансі.
Говорили про солідарність між містами в дії. Тема особливо близька нам, адже з 24 лютого 2022 року війна показала, на кого з партнерів ми можемо покластися.
 
Маю честь бути обраним у Президію Асоціації. Впевнений у подальшій ще результативнішій співпраці!", - розповів міський голова Олександр Симчишин у власному телеграм-каналі.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!