Рішення виконавчого комітету

від 08.06.2023 року № 553 "Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 28.08.2014 № 614"

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ
від 08.06.2023 року № 553

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 28.08.2014 № 614

 

З метою гідного вшанування подвигу загиблих військовослужбовців, прояву поваги та шани до їхньої самопожертви від влади та суспільства, уважного і дбайливого ставлення до родин загиблих, координація ініціатив та заходів між органами місцевого самоврядування та територіальною громадою, керуючись законами України «Про поховання та похоронну справу», «Про місцеве самоврядування в Україна», виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету від 28.08.2014 року № 614 «Про відведення сектору для почесних поховань на території кладовища у мікрорайоні Ракове», а саме:

1.1. В назві рішення та в пункті 1 після слів «у мікрорайоні Ракове» доповнити словами «Алея Слави».

1.2. пункт 3 викласти на наступній редакції: «3. Затвердити Положення про сектор для почесних поховань на території кладовища у мікрорайоні Ракове «Алея Слави», згідно з додатком».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови - директора департаменту інфраструктури міста В. Новачка.

 

 

Міський голова   Олександр СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!