Новини

В міській раді представили виставку картин талановитої хмельничанки Божени Лисак

У Міжнародний день захисту дітей у виставковій залі Хмельницької міської ради відкрили виставку художніх робіт юної хмельничанки Божени Лисак. Вибір дати відкриття виставки є символічним, адже українські діти в умовах російсько-української війни особливо гостро потребують захисту та безпеки.

Відкриваючи виставку заступниця начальника архівного відділу Хмельницької міської ради Галина Мельник відзначила надзвичайний талант та силу духу Божени.

Сама дівчина мріє працювати в IT-сфері та займатися графічним дизайном. Про картини розповідає, що кожне полотно має нести певний зміст і створює їх для себе.

Роботи представлені на виставці художниця створювала протягом двох років.

Привітати із відкриттям першої персональної виставки Божену прийшли найближчі родичі, викладачі та однокласники. Усі відзначали особливий талант Божени.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!