Новини

Віталій Діденко провів особистий прийом громадян у селі Велика Калинівка

Тривають особисті прийоми громадян у селах Хмельницької громади. Цього разу з мешканцями села Велика Калинівка старостинського округу з центром у селі Олешин спілкувався секретар Хмельницької міської ради Віталій Діденко. Протягом прийому до Віталія Васильовича звернулося 11 осіб, порушено понад два десятка питань. Частина звернень були колективними.

Жителів найбільше турбувало питання будівництва у селі водогону, вивозу сміття та встановлення сміттєвих контейнерів. Також мешканці села звернули увагу на ремонт будинку культури, який знаходиться в аварійному стані. Зупинилися також на земельних питаннях, ремонті доріг, обрізці аварійних дерев, забезпеченні житлом внутрішньо переміщених осіб тощо.

Загалом мешканці громади активно використовують можливість поспілкуватися із представниками влади та обговорити питання, які їх турбують.

На частину озвучених питань Віталій Васильович дав усні роз’яснення, решту буде направлено на розгляд відповідних структурних підрозділів міської ради.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!