Новини

Хмельницький академічний муніципальний естрадно-духовий оркестр 9 років поспіль допомагає ЗСУ

Благодійний концерт просто неба влаштували на майданчику поблизу торговельного центру “Дитячий світ”. Свою творчість хмельничанам і гостям міста дарував Хмельницький академічний муніципальний естрадно-духовий оркестр (художній керівник і диригент - Тарас Безнюк). Артисти та солісти оркестру презентували яскраву концертну програму та збирали кошти на потреби армії, цього разу – і на підтримку колеги.

У репертуарі колективу оркестру — відомі українські пісні патріотичного спрямування, що були актуальними у різні часи і залишаються такими й нині, які мотивують і об’єднують. Серед них - і оновлена «Ой, у лузі червона калина». Вже не одне покоління українців ця пісня кличе на боротьбу за свободу і незалежність.

Розпочали благодійний концерт «Маршем нової армії» у виконанні соліста муніципального оркестру Павла Дасюка.

«Сьогодні, як ніколи, ми маємо об'єднатися для спільної перемоги. Наші захисники потребують допомоги. Вже 9 років поспіль наш оркестр доєднується до благодійних акцій, благодійних концертів на потреби ЗСУ. Сьогодні ми збираємо кошти і на підтримку одного з наших оркестрантів, який пішов служити, захищати нашу державу, зокрема на придбання військової амуніції», - розповіла солістка оркестру та волонтерка Марина Українець.

Бурхливі оплески хмельничан стали подякою музикантам за їхню плідну і таку необхідну працю в непростий час, а донати – вдячністю нашим захисникам, які нині мужньо боронять незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України та завдяки яким маємо можливість влаштовувати такі концерти й інші культурно-мистецькі заходи.

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!