Новини

Софія Скрипник здобула перемогу на Всеукраїнській олімпіаді з екології

Триває IV етап Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів у 2022/2023 навчальному році. Гарні новини продовжують приходити до нашої територіальної громади.

Учениця Хмельницького навчально-виховного комплексу №4 Скрипник Софія гідно виступила й здобула перше місце на Всеукраїнській олімпіаді з екології.

Софія чудово представила й захистила перед вимогливим журі свій проєкт під назвою «Екосистемні послуги вуличних зелених насаджень та їх оптимізація в урбоекосистемі (на прикладі міста Хмельницького)» і отримала диплом І ступеня Всеукраїнської олімпіади з екології.

До Всеукраїнської олімпіади Софія здобула друге місце на обласному етапі олімпіади з екології та перше місце на ІІ етапі (обласному) конкурсу-захисту МАН України (секція екологія).

Вітаємо переможницю та її наставника Валерія Олексійовича Віркуна.

За інформацією Департаменту освіти та науки

Хмельницької міської ради

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!