Новини

Весняний концерт просто неба

Сьогодні в середмісті Хмельницького відбувся великий весняний концерт мистецьких шкіл міста, колективів Центру національного виховання учнівської молоді. Концерт мав назву «Великодні дзвони». Мистецький захід був благодійним, артисти закликали підтримати коштами українських захисників, адже у ці Великодні дні кожен з нас у тихій молитві бажав тільки одного – близької перемоги над ворогом та повернення усіх наших Героїв додому. Саме завдяки щоденному подвигу українських захисників ми маємо можливість відзначати Великдень в українських традиціях та українських містах.
У концерті взяли участь викладачі та учні мистецьких шкіл міста: зразковий фольклорний ансамбль «Берегиня», зразковий ансамбль народного танцю «Сяйво», вокальна група викладачів «Art-sound» Хмельницької школи мистецтв, учні класу естрадного співу Хмельницької школи мистецтв, ансамбль естрадного співу «Сонячні», викладач Дарія Ільницька,
Учні та тріо викладачів «Інтерлюдія» Хмельницької музичної школи №1 ім. М.Мозгового. Також долучилися учні Хмельницької школи мистецтв «Озерна» та Хмельницької школи мистецтв «Заріччя».
Юні та дорослі артисти дарували глядачам яскраві номери та гарний настрій. Глядачі в свою чергу дякували за виступити бурхливими оплесками.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!