Новини

Хмельницькі гімназистки здобули призові місця на олімпіаді з інформатики

IV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики відбувся 11-12 квітня. Хмельничанки в інтелектуальному змаганні продемонстрували просто надзвичайний результат.

Учениця 7(11)-А класу Хмельницької гімназії №1 імені Володимира Красицького Дарина Карпенко стала переможницею олімпіади. Її нагороджено дипломом І ступеня. Крім цього, Дарина, отримавши перше місце серед 121 учасника, заслужила Кубок від голови Черкаської обласної державної адміністрації Ігоря Табурця за абсолютну перемогу.

Учениця 7(11)-Б класу Хмельницької гімназії №1 імені Володимира Красицького Ольга Воляник також вражає своїми здобутками, вигравши друге місце.

Вітаємо Дарину та Ольгу, педагогів та усіх, хто долучився до підготовки учнів до цих відповідальних інтелектуальних змагань, з відмінним результатом.

За інформацією Департаменту освіти та науки

Хмельницької міської ради

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!