Новини

Спортивний дайджест

З 25 лютого по 2 квітня на футбольному полі ДЮСШ№1 пройшов Відкритий чемпіонат ДЮСШ №1 (10+1) з футболу серед юнаків U-15/ U-16, U-17/U-19.

Захід проведений з метою підготовки до Всеукраїнського об'єднаного турніру з футболу серед команд дитячо-юнацьких спортивних закладів "Кубок ДЮФЛУ 2023 року", який вже стартуватиме 8 квітня.

Учасниками чемпіонату стали 6 команд, які незабаром будуть боротися за перші місця у "Кубку ДЮФЛУ"

За результатами змагань учасники посіли такі місця:

1-ше місце - ДЮСШ№1- 2006 р. н.;

2-ге місце - КДЮСШ м. Нетішин;

3-тє місце - ДЮСШ №1 2008 р. н.

 

1 квітня 2023 року у місті Хмельницькому відбувся Відкритий Кубок міста з баскетболу серед дівчат 2007 року народження та молодші.

Участь у турнірі взяли 6 команд: ДЮСШ м. Збараж, 2 команди ДЮСШ м. Сатанів, 2 команди ДЮСШ №1 м. Хмельницький, ЗОШ №29 м. Хмельницький.

за підсумками турнірної таблиці отримали такі результати:

1 місце - ДЮСШ №1 БК«ЕДЕЛЬВЕЙС (м. Хмельницький);

2 місце - ДЮСШ (м. Збараж);

3 місце – команда м. Сатанів.

 

Минулих вихідних у м. Дунаївці відбувся Відкритий обласний турнір з волейболу серед юнаків 2006 року народження та молодші, пам'яті тренера Дунаєвецької ДЮСШ І. Бєлаєва.

Вихованці Хмельницької ДЮСШ №1 також взяли участь у турнірі. Учасниками заходу стали 12 команд з різних міст України.

У своїй групі ДЮСШ №1 посіла перше місце, набравши 8 очок, але у фінальному етапі команда ДЮСШ №1 поступилась команді "Епіцентр" (м. Городок.). Отже маємо такі результати:

1-ше місце - "Епіцентр" (м. Городок);

2-ге місце - ДЮСШ№1 (м. Хмельницький);

3-тє місце - ДЮСШ м. Нетішин.

За інформацією 

Управління молоді та спорту Хмельницької міської ради

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!