Новини

О.Симчишин: «Ми передбачили понад 100 млн грн на проектування і будівництво нових укриттів, які відповідатимуть всім вимогам»

«У 2022 році ми активно ремонтували укриття в навчальних закладах, бо маємо в пріоритеті навчання саме в очній формі. Дистанційна освіта не дозволяє забезпечити хороший результат. У 2022 році ми відремонтували понад 80 укриттів на понад 16 млн грн. Школи запустили навчальний процес, працювало позашкілля і майже всі дитячі садочки.

Маємо кілька закладів у старих будівлях, де укриттів немає. Там потрібно будувати нові автономні модульні укриття. Вони мають бути повноцінними – відповідати усім вимогам безпеки, бути з туалетами, водою, вентиляціями, електроенергією, інтернетом тощо. Такими, щоб можна було забезпечувати навчально-виховний процес постійно.

Тому ми передбачили понад 100 млн грн на проектування і будівництво нових укриттів, які відповідатимуть всім цим вимогам.

Попередньо їх має бути 12, в тих навчальних закладах, де їх немає. Плануємо їх збудувати до кінця року. Це дасть можливість запустити очне навчання, фактично, у всіх закладах, а також забезпечити роботу садочків.

Працюємо далі…

Тримаймо стрій!» - написав Хмельницький міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі Фейсбук.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!