Новини

Розпочалася реєстрація для участі в проекті «Амбасадори Хмельницького»

В межах програми EU4Business, ГО «Ріст інновацій» за підтримки Хмельницької міської ради ініціює створення делегації підприємств «Амбасадори Хмельницького», яким допоможе здобути практичні знання в сфері експорту, маркетингу і B2B продажів.

Програма розпочнеться з відбору 10 найбільш конкурентоспроможних малих і середніх компаній сектору легкої промисловості Хмельницького на конкурсних засадах.

Eксперти програми проведуть маркетингове дослідження щодо експортних можливостей продукції місцевих виробників в країни ЄС. Також на команду Амбасадорів чекають індивідуальні консультації та освітні заходи з розв’язання виявлених потреб компаній із залученням досвіду національних і міжнародних експертів.

Подати заявку можна до 14 квітня 2023 року 23.00 за посиланням.

(Дані збирає, обробляє, зберігає ГО «Ріст інновацій». Дані про заявників можуть бути передані замовникам ініціативи виключно з метою контролю якості виконання конкурсного відбору).

Результат відбору буде оголошений до 21 квітня 2023 року.

Робота експертів з Амбасадорами триватиме до серпня 2023 року. А вже восени Амбасадори долучаться до торгової місії в одну з країн Східної Європи.

Ініціатива «Амбасадори Хмельницького» відбудеться за підтримки програми міжнародної співпраці «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яка спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Партнер з виконання програми у місті Хмельницький – ГО «Ріст інновацій».

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!