Новини

До Всесвітнього дня води – тематична екскурсія

В рамках відзначення Всесвітнього дня води представники управління з питань екології та контролю за благоустроєм Хмельницької міської ради спільно з педагогічним колективом провели тематичну конференцію. Захід відбувся на базі СЗОШ №20. Участь взяли також представники МКП «Хмельницькводоканал», викладачі та студенти Хмельницького національного університету, учні 10-11 класів СЗОШ №20.

Присутні обговорили актуальні проблеми раціонального використання, охорони і відтворення водних ресурсів. Активним учасникам конференції організатори презентували еко-сумки.

Окрім спілкування в аудиторії учасники відвідали каналізаційно-насосну та водонасосну станції МКП «Хмельницькводоканал». Екскурсію організували працівники комунального підприємства.

Довідково

Всесвітній день охорони водних ресурсів щорічно відзначається 22 березня. Ідея проведення Всесвітнього дня водних ресурсів вперше прозвучала на конференції ООН з охорони оточуючого середовища і розвитку (ЮНСЕД), яка відбулася в 1992 році в Ріо-де-Жанейро. Щорічно цього дня піднімається нова проблема, пов'язана із забрудненням водних ресурсів на планеті і звучить заклик до її рішення.

За інформацією управління з питань екології та

контролю за благоустроєм

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!