Новини

Михайло Кривак відповідав на телефонні звернення мешканців громади

Відбулася пряма телефонна лінія «Міська влада відповідає». Сьогодні з мешканцями Хмельницької громади спілкувався заступник міського голови Михайло Кривак, який курує сфери освіти, соціального захисту, культури, молоді та спорту. За годину роботи пролунало 10 телефонних дзвінків.

Одразу два звернення стосувалися роботи освітніх закладів у селі Шаровечка. Оскільки ні у школі, ні у дитячому садочку не було передбачено укриття, то діти зараз їх не відвідують.

«Ми почали проектувати бомбосховища в тих закладах, в яких їх немає, в тому числі і в Шаровечці. Зі 124-х закладів освіти у Хмельницькій громаді 12 не мають укриттів. В кожному випадку це буде окремий підхід – десь реконструкція будівлі, яка є на території, десь будівництво укриття заглибленого в землі. Зараз тривають проектні роботи щодо будівництва укриттів в цих закладах. Ви можете поцікавитися у керівників закладів про хід робіт», - розповів Михайло Михайлович.

Також зверталися хмельничани щодо облаштування зони відпочинку на прибудинковій території, прогулянкових альтанок на території закладу дошкільної освіти, будівництва сміттєпереробного комплексу, вирішення питання підтоплення дворів на провулку С. Бандери тощо.

Заступник міського голови жодне звернення не залишив без належної уваги та детального роз’яснення. Конкретні доручення з порушених питань надано керівникам відповідних виконавчих органів міської ради.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!