Новини

Олександра Симчишина переобрано головою Хмельницького регіонального відділення Асоціації міст України

14 березня, у Хмельницькому відбулися Загальні збори регіонального відділення Асоціації міст України. Участь у заході взявли міські, селищні, сільські голови громад Хмельниччини, виконавча дирекція та консультанти РВ АМУ, керівництво області та Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан.

Зібралися аби підбити підсумки роботи АМУ у 2022 році, заслухати звіт про роботу регіонального відділення у 2021-2022 роках, спланувати його роботу у поточному році та провести вибори голови РВ та делегата від Хмельниччини до складу Правління АМУ.

«Провів засідання регіонального відділення Асоціації міст України. Хмельницьке регіональне відділення Асоціації міст України

Приємно було нарешті наживо побачити голів громади, з якими пліч-о-пліч походимо нелегкий час війни. На разі у складі регіонального відділення вже 45 громад області.

Робота Асоціації міст уже неодноразово довела свою ефективність – ми є чітким голосом місцевого самоврядування та громад і завжди лобіюємо інтереси не лише великих міст, але й маленьких громад.

Рік, що минув, показав важливість такої співпраці. По-перше, ми ініціювали і підтримали багато важливих для громад ініціатив. По-друге, кожна громада, яка постраждала від війни, відчувала підтримку інших членів Асоціації. Ми не лише допомагали постраждалим матеріально, технікою, людьми, але й приймали переселенців, підприємства, надавали їм всебічну підтримку.

Було приємно бачити на засіданні виконавчого директора Асоціації міст України Олександра Слобожана. Він передав подяки нашим громадам за підтримку війська та громад, що постраждали від війни.

Щиро дякую за довіру від кожного із членів регіонального відділення Асоціації – на засіданні мене одностайно переобрали головою. Дякую також за отримані відзнаки за відстоювання інтересів громад та активну допомогу силам оборони!

Працюємо далі…

Тримаймо стрій!» - написав Хмельницький міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі Фейсбук

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!