Новини

Центральна публічна бібліотека запрошує на презентацію збірки «А ти живи…»

17 березня о 13:00 у читальній залі Центральної публічної бібліотеки (вул. Подільська, 78) відбудеться презентація збірки Лариси Мельник «А ти живи…». Книгу читацькій авдиторії представить сама авторка.

«А ти живи…» є першою збіркою Лариси Мельник, адже літературний шлях вона розпочала вже дорослою людиною. Саме підтримка читачів та добрі відгуки на творчість допомогли їй створити та видати свою першу ластівку.

У дебютному виданні авторка стверджує: «…щоб не втратити радість буття, серед найгустішої темряви я обов’язково шукатиму світло».

Твори пані Лариси, котрі увійшли до збірки, щедро позначені щирістю, наповнені любов’ю до України та неодмінною вірою у нашу Перемогу. Авторка говорить до читача теплою доброзичливістю та відкритістю душі.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!