Новини

13 проектів допущено до другого туру конкурсу «Громадські ініціативи» Хмельницької громади на 2023-2025 роки

Сьогодні члени конкурсної комісії по визначенню одержувачів бюджетних коштів, передбачених на реалізацію Програми «Громадські ініціативи» Хмельницької міської територіальної громади на 2021-2025 роки розглянули представлені проекти.

У першому етапі конкурсу Програми комісія розглянула 15 мікропроектів, зареєстрованих управлінням економіки, на відповідність їх умовам участі у програмі. За результатами розгляду 2 мікропроекти відхилено, як такі, що не відповідають умовам конкурсу.

До другого етапу конкурсу комісією допущено 13 мікропроектів, 9 з яких передбачають реалізацію заходів з надання підтримки внутрішньо переміщеним та/або евакуйованим особам у зв'язку із введенням воєнного стану, 2 - заходів з енергозбереження та 2 - заходів і робіт з територіальної оборони.

«Проекти абсолютно різні - стосуються внутрішньо переміщених осіб, допомоги Збройним Силам України, енергозбереження. До проектів висловлено ряд зауважень, сподіваємось, що до другого туру автори їх врахують або нададуть додаткову інформацію. Уже 15 березня представники громадських організацій матимуть можливість відстоювати свої напрацювання безпосередньо перед членами комісії», - зазначив заступник міського голови Микола Ваврищук.

Цього року на реалізацію проекту заплановано близько двох мільйонів гривень на реалізацію проектів-переможців.

Уже 15 березня відбудеться другий етап конкурсу. Під час обговорення автори проектів матимуть можливість особисто представити свої проекти на розгляд комісії та аргументувати важливість їх реалізації.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!