Новини

Відбулася перша онлайн-зустріч з новим містом-побратимом Шеффілд

У рамках міжнародної співпраці відбулася перша онлайн-зустріч з новим містом-побратимом Шеффілд (Велика Британія).

Спільно з британськими представниками торгово-промислової палати міста Шеффілд та хмельницькими пивоварами поспілкувалися з канадською пивоварною компанією Blindman Brewing та британською компанією Professional Energy Purchasing Ltd.

Представник пивоварної компанії Blindman Brewing поділився досвідом впровадження новітніх технологій у виготовленні пива.

Зокрема йшлося про дві технології:

- досягнення вуглецевої нейтральності, завдяки технології утримання вуглекислого газу в процесі пивоваріння, для його повторного використання;

- технологія прогнозування процесів росту дріжджів шляхом аналізу шаблонів їх поведінки за допомогою штучного інтелекту.

Представник компанії Professional Energy Purchasing поділився досвідом підтримки бізнесу у частині енергоефективності.

Спеціалісти пивоварного виробництва міста Хмельницького поставили багато запитань щодо впровадження новітніх технологій, поточних процесів виробництва та впровадження більш дієвих методів енергоефективності.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!