Новини

У Хмельницькому відкрили ще одну кімнату «Безпечного простору»

У грудні минулого року в обласному центрі розпочався проект «Психосоціальна допомога дітям шкільного віку на території Одеської, Тернопільської, Хмельницької областей під час війни в Україні». Тоді в межах згаданого проекту в середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №22 імені Олега Ольжича було відкрито кімнату «Безпечного простору».

Днями подібна кімната «Безпечного простору» запрацювала у Хмельницькій середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №21.

Участь у відкритті кімнати «Безпечного простору» взяли заступник міського голови Михайло Кривак, директор благодійного фонду «Карітас-Хмельницький УГКЦ» отець Іван Данкевич, виконувачка обов’язків директора Департаменту освіти та науки міської ради Ольга Кшановська.

Проєкт реалізується педагогічною громадськістю нашої громади спільно з Хмельницьким обласним благодійним фондом «Карітас-Хмельницький УГКЦ».

«Безпечний простір» - це спеціальна кімната, де педагоги, практичні психологи та соціальні працівники займаються з дітьми, їхніми батьками та вчителями. Послуги надаються безкоштовно.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!