Новини

О.Симчишин: «І війську допомагаємо, і заробляємо кошти у бюджет, щоби ще більше допомагати війську і розвивати нашу громаду»

«За останні роки завдяки вмілому оперативному управлінню фінансами додатково до бюджету нам вдалося заробити майже 80 млн грн.

Пріоритетом в 2022 році була підтримки військових частин, військовослужбовців та членів їх сімей, фінансування заходів з територіальної оборони та національного спротиву. На це в 2022 році виділено понад 100 млн гривень.

Крім того, на аукціоні Міністерства фінансів України ми придбали військові облігації - 102 602 штуки на суму 100,0 млн грн, терміном обігу на 3 місяці. 28 жовтня відбулося погашення військових облігацій, кошти повернулися до бюджету. Це дало можливість додатково заробити майже 3 млн гривень. І суттєво підтримати наше військо.

На 2023 рік в базовому бюджеті громади на підтримку військових частин, військовослужбовців та членів їх сімей, заходів з територіальної оборони та національного спротиву передбачено вже 63,3 млн гривень. При уточненні бюджету будемо довиділяти кошти ще.

Уже 10 січня на аукціоні придбали військові облігації. Тепер на 300,0 млн грн (320 136 штук), дата погашення 5 липня. Зможемо додатково заробити до бюджету ще понад 20 млн грн. І суттєво підтримати наше військо.

Попередньо плануємо придбати військових облігацій ще на 200,0 млн грн. Кошти, отримані від придбання військових облігацій в 2023 році, будуть спрямовані на підтримку військових частин та наближення нашої Перемоги у війні з росією.

Працюємо далі…

Тримаймо стрій!», - розповів міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі фейсбук.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!