Новини

Фінансова допомога релокованим підприємствам

Релоковані підприємства, які нині працюють у Хмельницькому, можуть отримати до 30 тисяч євро фінансової допомоги. Ці кошти для бізнесу надає Європейський банк реконструкції та розвитку, аби компенсувати втрати. Податись на конкурс можна до 31 січня. Для отримання коштів необхідно заповнити аплікаційну форму на платформі Гурт.

«Відшкодовуємо витрати на релокацію бізнесу до €30 000 на одну компанію.

Відшкодування покривають витрати "заднім числом" на:

- транспортування обладнання, сировини та готової продукції; пакування, демонтаж, налагодження, ремонт, оренду та придбання обладнання;

- використання приміщень: до одного місяця оренди, інженерні або ремонтно-будівельні роботи у приміщеннях для зберігання обладнання та виробництва.

Цікаво? Напишіть нам. Ми допоможемо Вам заповнити і подати аплікаційні форми», - розповідають в КУ «Агенція розвитку Хмельницького».

 

Докладніше – у сюжеті МТРК «Місто».

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!