Новини

В ДЮСШ №3 тривають благодійні заходи, під час яких збирають кошти на автомобіль для українських захисників

Триває серія благодійних заходів у дитячо-юнацькій спортивній школі №3, метою яких є придбання автомобіля для ЗСУ. Щовихідних на базі спортивного закладу проводять змагання, під час яких збирають кошти для військових. На початку грудня благодійний збір розпочався з турніру із футзалу у форматі 3х3 та 2х2.

10 та 11 грудня відбулися змагання з тхеквондо ВТФ та сеанс одночасної гри у шахи із одним з наших вихованців, чемпіоном України Ярославом Шевченко. Спільними зусиллями зібрано близько 20 тис. грн.

Усі сили наших бійців спрямовані на знищення ворога і обов’язок кожного з нас підтримати українську армію, аби вигнати окупанта з нашої землі. Навіть невеликий внесок у підтримку армії наближає Україну до довгоочікуваної перемоги та дозволить зберегти життя наших захисників.

Наступними будуть заходи відділення веслування та фехтування.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!