Новини

Відзначили працівників культури та майстрів народного мистецтва

Щорічно 9 листопада відзначаємо Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. З цієї нагоди в сесійній залі привітали тих, хто своєю творчістю надихає та підтримує кожного з нас. Від імені міського голови Олександра Симчишина до присутніх звернувся його заступник Михайло Кривак.

«Сьогодні ми вітаємо усіх, хто тримає культурний фронт. Ви своєю щоденною працею приносите прекрасне та позитивне в наше життя. Ви навчаєте, творите та даруєте гармонію і красу.

З початку повномасштабного вторгнення ви також тримаєте волонтерський фронт – ви волонтерили, цілодобовою працею допомагали людям, які покинули свої домівки і шукали безпечного місця. Щиро дякую, що поєднували свою творчість та волонтерство. Бажаю натхнення, бажання творити та приносити радість.», - зазначив Михайло Михайлович.

Також Михайло Кривак вручив грамоти кращим представникам творчої галузі.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!