Новини

АТ "Хмельницькобленерго" повідомляє про застосування 9 листопада графіка погодинних відключень електроенергії

9 листопада 2022 року, згідно із вказівкою НЕК «Укренерго», в Хмельницькій області застосовується графік погодинних відключень електроенергії. Оскільки обсяг обмеження, отриманий від НЕК «Укренерго», помірний – графік погодинних відключень охоплюватиме не 100 % області. Але зауважуємо, що ситуація досить динамічна. Порядок визначення черг у Графіку відповідає другому тижню, тобто спочатку під вимкнення потрапляє ІІІ черга, потім IV, I, II.

Будь ласка, знайдіть у Графіку свою адресу та перегляньте до якої черги вона відноситься.

Наголошуємо, застосування Графіку потрібне для зменшення навантаження на об’єднану енергосистему України та уникнення аварійних відключень. Звичайно для кожної групи є свій орієнтовний час вимкнень, проте у зв‘язку з нестабільною ситуацією в енергосистемі, періоди відключень та відновлення розподілу електричної енергії можуть змінюватися.

Тримаймо стрій! Все буде Україна!

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!