Новини

Заходи з профілактики булінгу проводять в навчальних закладах Хмельницької громади

1 та 2 листопада у Хмельницькій ЗОШ №8 провідний психолог міського центру соціальних служб Антоніна Джал провела для учнів відеолекторій з елементами тренінгу на тему: «Причини виникнення конфліктних ситуацій та профілактика булінгу в учнівському середовищі». Такі тематичні заходи фахівці центру проводять в навчальних закладах громади, щоб пояснювати учням наскільки недопустимим є булінг та як діяти під час його проявів.

Учні переглянули відеоматеріал по темі, експериментували із життєвими ситуаціями, обговорювали історії з власного досвіду та аналізували їх.

Отримані знання обов'язково стануть їм у нагоді, переконані фахівці міського центру соціальних служб.

Також учні отримали інформацію про послуги, які надаються в міському центрі соціальних служб, та більш детально познайомилися з напрямками діяльності установи.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!