Новини

В Олешинському дитячому садочку відкрили нову групу

«Так відтепер виглядає нова група в Олешинському дитсадочку. Нічого не викликає стільки задоволення, як дитячі усмішки

Нагадаю, що в ще січні виникла проблема у Олешинському дошкільному навчальномі закладі – виявилося, що низка приміщень не підпадали під дозвільні нормативи і не могли використовуватися дітьми садочку. Ми вирішили повністю змінити формат ДНЗ в Олешині, одну з груп перевести в нове відремонтоване приміщення. Так і зробили. На жаль, навесні через воєнний стан не могли здійснювати капітальні видатки, а, отже, ремонт. Але влітку така можливість з’явилася. Відразу ж виділили 250 тис. грн на придбання матеріалів, а роботи виконали господарським способом. Загальна вартість проекту 621 тис грн.

Сьогодні відремонтована група вперше прийняла діток. У колись складських приміщеннях зробили ремонт, санвузол, кухню, опалення, придбали меблі, іграшки.

Далі плануємо збудувати, або реконструювати інші приміщення, аби весь заклад перевести у якнайкомфортніші умови.

Працюємо далі…», - написав Хмельницький міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі Фейсбук.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!