Новини

У Хмельницькому збільшуватимуть кількість великогабаритного громадського транспорту

У Хмельницькому побільшає громадського транспорту. Про це розповів заступник міського голови Микола Ваврищук. У планах – придбати ще кілька автобусів марки «Solaris», які виробляють у Польщі.

«Після останніх відвідувань виробника «Solaris» ми вирішили ще додатково закупити 5 одиниць транспорту. Розпочнемо тендерні процедури. До кінця місяця ще частину великогабаритного транспорту, вже наявного, буде введено в ХКП «Електротранс». Таким чином до кінця вересня на маршрути міста Хмельницького вийдуть 18 одиниць велико - і середньогабаритного транспорту. Цього року ми ще зробимо великий крок вперед. Введемо кілька десятків таких автобусів, частину маршруток знімемо. Наступні 2023-2024 роки будуть роками заміни на нові тролейбусів. Плануємо ряд маршрутів. Ми не задоволені як наразі працюють маршрутки, неодноразово робимо зауваження та моніторимо ситуацію. Зафіксовані факти з’їздів з маршрутів у вечірній час, відключення GPS-навігаторів. Ця ситуація точно буде мати нашу реакцію. Є думки вже наступного тижня розірвати кілька договорів з перевізниками», - зазначив заступник міського голови Микола Ваврищук.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!