Новини

Відбулася пряма телефонна лінія «Міська влада відповідає»

Сьогодні із мешканцями громади спілкувався заступник міського голови – директор Департаменту інфраструктури міста Василь Новачок. Протягом години пролунало 16 дзвінків. Оскільки Василь Пилипович курує питання галузі житлово-комунального господарства, то більшість питань стосувалася саме цього напрямку міського господарства.

Дозвонювачів турбували питання ремонту прибудинкових територій, пішохідних доріжок. Декілька дзвінків стосувалися обрізки дерев.

Так, мешканка дачного масиву «Видрові доли» просила звернути увагу на стан дороги, якою курсує громадський автобус до масиву.

«Протяжність ділянки дороги досить значна і відповідно ціна буде високою. Ми можемо об’єднати зусилля мешканців і міста. В будь-якому випадку грунто-щебеневі дороги краще робити в період дощів, тоді легше закаткувати. Ми допоможемо, дамо грейдера. Фахівці з вами зв’яжуться і подивляться, як краще вирішити ситуацію. Якщо люди гуртуються і щось хочуть робити, то ми допоможемо», - зазначив Василь Новачок.

Зателефонувала переселенка з міста Нікополь, яка знайшла прихисток в Хмельницькому. Жінка просила допомогти із тимчасовим житлом.

«Я записав Ваше звернення. Це дуже серйозна проблема. Спробуємо щось знайти та допомогти Вам», - сказав заступник міського голови.

Звернулася на телефону лінію і мешканка будинку №54, що на проспекті Миру. Жінка від імені мешканців будинку дякувала за допомогу в процесі створення ОСББ та просила звернути увагу на дерева, які ростуть у дворі. За її словами вони потребують обрізки.

Жодне звернення заступник міського голови не залишив без належної уваги та детального роз’яснення. Конкретні доручення з порушених питань надано керівникам відповідних виконавчих органів міської ради.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!