Новини

До Дня підприємця відзначили активний бізнес

Напередодні Дня підприємця, який традиційно відзначається в Україні в першу неділю вересня, в Хмельницькому відзначили бізнес, який допомагає Збройним Силам України та територіальній обороні Хмельницької громади. З цієї нагоди понад два десятки підприємців отримали відзнаки міської ради.
Хмельницький бізнес активно включився в допомогу як військовим, так і внутрішньо переміщеним особам. Підприємці громади збирали потрібну допомогу українським захисникам та захисницям, паралельно приймаючи, розміщуючи, годуючи та забезпечуючи переселенців усім необхідним. Також підприємці робили все можливе, щоб зберегти робочі місця, дати можливість хмельничанам працювати, а бізнесу сплачувати податки та підтримувати економіку країни.
Завдяки активному бізнесу Хмельницький є надійним тилом для українського війська.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!