Новини

Микола Ваврищук відповідав на телефонні звернення мешканців громади

Відбулася пряма телефонна лінія «Міська влада відповідає». Сьогодні із мешканцями Хмельницької громади спілкувався заступник міського голови Микола Ваврищук. Протягом години пролунало 12 дзвінків. Оскільки Микола Васильович курує питання транспорту, містобудування, земельних відносин, то більшість дзвінків стосувалася саме цих напрямків.

Одразу декілька дзвінків стосувалися довгобуду багатоквартирного будинку на вулиці Кушнірука, 15. Дозвонювачі просили допомоги в пришвидшенні здачі житла.

«Я дам доручення, щоб представники відповідних структур виїхали на місце, вивчили ситуацію та поспілкувалися з ініціативною групою. Ми такі ситуації відпрацьовуємо в форматі робочої групи – беремо інвесторів, забудовника і намагаємося в трикутнику «влада – інвестори – забудовники» вийти на якісь терміни. Але вам також потрібно бути активними, щоб забудовник відчував, що люди об’єднані та працюють на результат», - сказав Микола Ваврищук.

Ще декілька дозвонювачів просили переглянути графіки руху тролейбусів, зокрема в напрямку мікрорайонів Ракове у вечірній час та тролейбусів №18 та №1, які курсують на проспекті Миру в денний час.

«Я дам доручення комунальному підприємству «Електротранс» вивчити графіки руху та за можливості відкорегувати їх, але потрібно розуміти, що всі тролейбуси до початку комендантської години мають бути в депо, а в обідній час тролейбусів менше, тому що в цей час менший пасажиропотік», - зазначив Микола Васильович.

Наступний дзвінок стосувався транспортного сполучення міста та житлового масиву «Шаровечка-2».

«Ми обіцяли, що запустимо комунальний автобус на цей маршрут. Зараз саме визначаємося, який це автобус буде. Плануємо, що буде декілька рейсів зранку і в обід. Найближчим часом анонсуємо цю інформацію. Дуже вас попрошу, щоб коли автобус запрацює, то розповсюджуйте про це інформацію, щоб був пасажиропотік. Графік ми готові відкорегувати під потреби пасажирів», - наголосив Микола Ваврищук.

Жодне звернення заступник міського голови не залишив без належної уваги та детального роз’яснення. Конкретні доручення з порушених питань надано керівникам відповідних виконавчих органів міської ради.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!