Рішення виконавчого комітету

від 08.04.2022 № 231 "Про затвердження  Порядку оцінки ефективності діяльності комунальних підприємств Хмельницької міської територіальної громади за ключовими показниками"

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ
від 08.04.2022 № 231

Про затвердження  Порядку оцінки ефективності діяльності комунальних підприємств Хмельницької міської територіальної громади за ключовими показниками

Розглянувши клопотання відділу планування діяльності та стратегічного розвитку комунальних підприємств, з метою вдосконалення процесу оцінювання результатів діяльності підприємств, що належать до комунальної власності Хмельницької міської територіальної громади, підвищення ефективності та прозорості їх діяльності, керуючись Господарським кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити Порядок оцінки ефективності діяльності комунальних підприємств Хмельницької міської територіальної громади за ключовими показниками (додається).

2. Відділу планування діяльності та стратегічного розвитку комунальних підприємств забезпечувати оприлюднення ключових показників ефективності діяльності комунальних підприємств, що належать до Хмельницької міської територіальної громади, щороку не пізніше 30 березня наступного, за звітним роком, на офіційному веб-сайті Хмельницької міської ради.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Шинкарука.

 

Міський голова О. СИМЧИШИН

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!