Новини

1 квітня в Хмельницькій громаді розпочинається місячник санітарної очистки та благоустрою

З 1 квітня по 1 травня триватиме місячник санітарної очистки та благоустрою територій населених пунктів Хмельницької міської територіальної громади. Відповідне розпорядження підписав міський голова Олександр Симчишин.

Керівникам комунальних підприємств, установ та організацій доручено провести санітарну очистку та благоустрій прилеглих, закріплених за ними територій з вивезенням сміття на міський полігон твердих побутових відходів.

Очільникам підприємств, установ та організацій інших форм власності, рекомендовано провести санітарну очистку та благоустрій прилеглих, закріплених за ними територій, з вивезенням сміття на міський полігон твердих побутових відходів.

Підприємствам, установам та організаціям різних форм власності під час місячника належить виконати відновлювальні роботи в місцях порушення об’єктів благоустрою (проїжджі частини вулиць, тротуари, газони та зелені зони), здійснити підсів трави та посадку нових дерев та кущів.

Також в рамках місячника санітарної очистки та благоустрою буде проведено прибирання у мікрорайонах, приватному секторі міста та старостинських округах громади.

Запрошуємо мешканців взяти активну участь в благоустрої нашої громади!

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!