Новини

Активні баскетбольні вихідні для команд Хмельницького

Уже традиційно вихідні для хмельницьких спортсменів є насиченими на знакові події. Не стали винятком і минулі.

У місті Хмельницькому відбувся черговий тур чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд Вищої ліги. Наша команда приймала лідера Вищої ліги, команду «Старий Луцьк». Дві зустрічі пройшли досить напружено та цікаво. У перший день БК «Хмельницький» здобув принципову перемогу з рахунком 87:83. У другій зустрічі наша команда, на жаль, поступилась з мінімальним відставанням – 82:83. На разі БК «Хмельницький» посідає третю сходинку турнірної таблиці чемпіонату України з баскетболу Вищої ліги.

Жіноча баскетбольна команда «Хмельницька Політехніка» провела свої ігри на виїзді у Житомирі з місцевою командою «Каліпсо», у рамках чемпіонату України з баскетболу серед жіночих команд Першої ліги, та здобула дві блискавичні перемоги з рахунками 38:58 та 56:60.

Вітаємо наші команди з чудовим виступом та бажаємо лише перемог у наступних іграх.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!