Новини

До уваги фізичних осіб – платників податків

Фізичні особи – платники податків (громадяни) зобов’язані подавати органам Державної податкової служби відомості про зміну даних (які визначені п. 70.2 ст. 70 Податкового кодексу України (далі – ПКУ), в тому числі реєстрацію зміни місця проживання) шляхом подання протягом місяця з моменту виникнення змін Заяви за формою № 5ДР.
З метою забезпечення зручності для платників податків, в рамках електронного сервісу, фізична особа, не відвідуючи орган ДПС, може засобами ІТС «Електронний кабінет» заповнити, підписати ЕЦП та направити до ДПС Заяву про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків за формою № 5ДРП (п.70.7 ст.70 ПКУ).
Своєчасне внесення достовірної інформації щодо фізичної особи дасть змогу своєчасно виконати свій обов’язок щодо сплати податків та уникнути штрафних санкцій за несплату/несвоєчасну сплату податків.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!